Başkan Bakkalcıoğlu Maskesiz vatandaşları uyardı

featured

Başkan Bakkalcıoğlu, sosyal mesafe kuralına uyarak büyük bir özen ve dikkatle gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnaflarla bir süre görüşerek sohbet etti. Bu zor günleri hep birlikte aşacaklarını belirten Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Esnafların kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını da soran Başkan Bakkalcıoğlu, esnaflara hayırlı iş temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakkalcıoğlu, maskesiz vatandaşlara KORUNMA ve KORUMAK için maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları hususunda ricada bulundu.

Maske takmanın hem kendi hem de etraflarındaki vatandaşların sağlığı açısından önemli olduğunu belirten Başkan Bakkalcıoğlu vatandaşları belediyenin maske dağıttığı Belediye maske dağıtım noktalarında yönlendirerek bu stantlardan ücretsiz olarak maske temin edebileceklerini söyledi.

Diğer yandan evlerinin balkon ve pencerelerinden el sallayan ileri yaştaki vatandaşlarla uzaktan da olsa muhabbet ederek, istek ve arzularını soran Başkan Bakkalcıoğlu herkese bir telefon kadar yakınlarında olduğunu tekrarladı.

Başkan Bakkalcıoğlu vatandaşlara “geçecek bu günler, yine güzel günleri hep beraber karşılayacağız. Yine bir ağaç gölgesinde, bir kahve önünde, bir bankta birlikte oturup, çay içeceğiz. Sevgiyle kalın, evde kalın.” dedi.

Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra İsmet İnönü Caddesi üzerinde bankaların önünde yaşanan yoğunluğun önlenmesi ve vatandaşların güvenli bir şekilde sosyal mesafe kuralını sağlayabilmeleri amacı ile uygulamaya konulan sosyal mesafe bariyerlerini yerinde inceledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!