Bambaşka bir konsept ile "The Wintage" kafe açıldı

Bozüyük Kasımpaşa, Hüseyin Kıvrıkoğlu caddesinde, Bozüyük'lü milli sporcumuz Muhammet Ali Özcan tarafından kurulan "The Wintage" kafe hizmete girdi.

featured

Kafe, kafeterya çağımızda bir ihtiyaç üzerine var olmuş müesseselerdir. Hemen her birimizin çeşitli zamanlarda ihtiyaç duyduğumuz, atıştırmalık yediğimiz, çayımızı, kahvemizi içtiğimiz bu açıdan ihtiyacımızı giderdiğimiz mekanlardır. Bir çok kerede işimizin yoğunluğundan, iş yerimize, öğrenci isek okulumuza yakın olduğu için uğradığımız yerlerdir. Bir arkadaşla buluşup bir konuda konuşacaksak, bir iş görüşmesi yapacaksak olmazsa olmaz mekanlardandır.

Kafeterya’ların bir bir açıldığı bu günlerde, farklı bir konsepti ile bir kafeterya daha ortaya çıktı Bozüyük’te. Adı “The Wintage”. Bozüyük Kasımpaşa, Hüseyin Kıvrıkoğlu caddesinde yeni kurulan bu kafeteryanın dış mekan görünümü Fransız kafeteryalarına benzerken, iç mekanı ise nostaljik hatıraların yer aldığı bir müze konforu biçiminde.

“The Wintage” kafenin sahibi ise bizleri yurt dışında gururla temsil eden Muhammet Ali Özcan. “Bazen mutluluk küçücük bir fincandan yayılan kahve kokusudur” diyen Muhammet Ali Özcan “kafemizde, müşterilerimize bir yandan nostaljik duygularını beslerken, bir taraftan da kahve kokuları eşliğinde onlara huzur bulmalarını sağlayacağız” dedi.

“The Wintage” nostalji anlamına gelen bu kafeyi merak eden okurlarımız Kasımpaşa, Hüseyin Kıvrıkoğlu caddesi no 5 adresinde bulabilirler.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!