ASENALAR BİRLİK DAYANIŞMA PİKNİĞİNDE BİRARAYA GELDİLER

featured

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları Bozüyük Kent ormanında birlik dayanışma pikniği düzenledi.Bozüyük’ün yanısıra Bilecik , Pazaryeri , Söğüt kadın kolları da pikniğe katılım sağladı. Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları başkanı Gülen Dingeç yaptığı açıklamada ;
” Eski yönetimimiz iptal oldu yeni bir yönetim kurduk ,yeni yönetimde kimse birbirini tanımadığı için tanışma ve kaynaşma amaçlı ve önümüzdeki yerel seçimlerdede ne yapacağımızı kararlaştırıp , nasıl hareket edeceğimizi biz MHP’li kadın kolları olarak birlik beraberlik içerisinde eğlence amaçlı bu pikniği düzenledik.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları başkan yardımcısı Sibel Yetkinler’de ” İlerleyen zamanlarda daha güzel faaliyetlerimiz olacak , Allah nasip ederse halka açık olacak , birlik beraberlik bekliyoruz ,destek bekliyoruz arkadaşlarımızdan” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları başkan yardımcısı Mukaddes Mercan ” Ortam güzel ,niyetimiz güzel, ruhumuz güzel , hep beraber güzel olalım istiyorum ” dedi.

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarının eşleride piknikte asenalarını yalnız bırakmadı. Herzaman yanlarında olduklarını eşlerine yaptıkları hizmette gösterdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!