Aracının içinde ölü bulundu

featured

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük Sarar AVM önünde bir çekicinin çevre yolu üzerinde uzun süredir park halinde olduğu ve içindeki şahsın da hareketsiz yattığı anlaşıldı. Çevredekilerin durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirilmesiyle birlikte polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine geldiler. Yapılan incelemelerin ardından çekicinin sürücüsü olduğu anlaşılan ve çekicinin arka bölümünde yatar vaziyette bulunan B.D.(54) isimli şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından B.D’nin cansız bedeni Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. B.D.’nin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrasında ortaya çıkacağı ifade edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Diğer taraftan şahsın dün AVM yanındaki petrol rafinerisine gelerek çalışanlara çok hasta olduğunu ve ambulans çağırmalarını söylediği kaydedildi. Ambulans ile hastaneye giden şahsın tedavisinin ardından yeniden çekiciye geri döndüğü öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!