Anafor tiyatro topluluğu son turne oyununu Bozüyük’te gerçekleştirdi

featured

Bozüyük halk eğitim merkezi anafor tiyatro topluluğu son turne oyununu Bozüyük Belediyesi Kültür merkezi de gerçekleştirdi. Gösteriyi izlemeye gelenler arasında sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kent konseyi yönetim kurulu üyeleride vardı. Seyircinin büyük ilgi gösterdiği oyunda kahkahalar havada uçtu.

Oyundan sonra konuşan Tiyatro Anafor genel sanat yönetmeni Mert Testere yaptığı açıklamada;
” Bilecik turnesinin son oyununu kendi evimizde gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduk ,Bilecik merkez hariç bütün ilçe belde ve köylerinde tek tek gezdik bir kişi dahi olsa oyun oynamaktan asla vazgeçmemek düsturu ile yola çıktık. Sağ olsun kıymetli seyircilerimiz bizi asla yalnız bırakmadı.

Bize burada oynama fırsatını gösteren sayın Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na çok teşekkür ediyorum onun engin sanat misyonu sayesinde bozuyük’lü gençler umarım ve diliyorum ki çok daha iyi yerlere gelecektir

Bozüyük halk eğitim merkezi müdürü Levent Susam’a herkezden daha çok teşekkür etmek gerektiğine inanıyorum.
Biz de halk eğitimin merkezinin düsturu olan her yerde herkes için her zaman eğitim sıloganı ile düştüğümüz bu yollarda sonuna kadar bizleri destekledi. Biz bu sayede bütün Bileceği tek tek gezdik.

Her şey için hepinize çok ama çok teşekkür ederiz saygılarımızla, yeniden yeni oyunlarımızda görüşmek üzere. Esen kalın” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!