AMACIMIZ KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI PAZARYERİ İLÇEMİZDE YAYGINLAŞTIRMAK

featured

SEÇKİN 100 YAYINEVİNDEN 5000 KİTAP

Pazaryeri Belediye binasının giriş katında düzenlenen kitap fuarı, seçkin 100 yayın evinin yaklaşık olarak 5000 kitabı sergileniyor. Fuar 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ile başlayıp ,10 Kasım tarihinde sona erecek. Kitap fuarı 7 den 77 ye herkezin ilgisini çekerken, Pazaryeri belediye başkanı Zekiye Tekin muhabirimize yaptığı açıklamada ;

“Kitap fuarımız 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenlerinden sonra açıldı .İlk günden itibaren çok büyük ilgi görüyor. Bozüyük Eren kırtasiye ,eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu ve Pazaryerililer dernek başkanına gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Pazaryerili hemşehrilerimize katılım sağladıkları için de teşekkür ediyorum.

Okumayı fuar aracılığı ile teşvik ediyoruz. Okuyan bir millet olma yolunda devam ediyoruz inşallah. Günde yüzlerce fuarımıza ziyaretçimiz geliyor. Çok yoğun bir ilgi var. Bu gibi organizasyonları yapmak adına bu rakamlar bizlere cesaret veriyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha güzellerini yapacağız.” dedi. Pazaryeri kitap fuarı 10 Kasım tarihine kadar Pazaryeri Belediye binası içinde kitap severlere hizmet vermeye devam edecek.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!