Alper Kalkan Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına adaylığını koydu

Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı 2 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurulda Alper Kalkan ilçe başkanlığına aday oldu.

featured

Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında Alper Kalkan yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Bugün burada 2 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan partimizin olağan genel kurulunda Cumhuriyet Halk partisi İlçe başkanlığına adaylık açıklamamızı yapmak için toplanmış bulunuyoruz. öncelikle açıklamama başlarken çıktığımız bu yolda beni destekleyen aileme, mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi aileme ve desteğini her zaman arkamda, yanımda hissettiğim sevgili dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu yola çıkmaktaki temel amacımız yeni kuracağımız yönetimimizle birlikte kendi içimizde yaptığımız özeleştirileri ve görülen eksikleri de dikkate alarak şimdiye dek partimiz adına elde edilmiş kazanımları korumak bunların çok daha fazlasını yapabilmek için çalışmak arzusudur.

Edindiğimiz siyasi tecrübelerimizin ve birikimlerimizin hedeflediğimiz amaçlara varmak için gerekli olgunluğa ulaştığına inanmaktayım. Yapılacak olan genel kurulumuzun bir demokrasi şenliği havası ile geçeceğine de inancım tamdır” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!