Alındı denilen böbrek taşı yerinde duruyor ! Özel hastane tarafından kandırıldık

featured

Bozüyük’ün eski esnaflarından olan bir vatandaş (ismi sonraki yapacağımız haberde verilecek) kızının böbrek ağrıları nedeni ile Eskişehir’de faaliyet gösteren bir özel bir hastaneye (hastane ismi sonraki yapacağımız haberde verilecek) götürdü. Hastanedeki incelemelerin sonucunda böbreğinde taş olduğunu, hemen ameliyata alınması gerektiğini doktor söyleyerek 5000 TL ameliyat parası isteniyor. 5000 TL ameliyat parası veren Bozüyük’lü vatandaşın kızını o gün ameliyat yapılıp belli bir süre sonra taburcu ediliyor.

Aradan bir zaman sonra Bozüyük’lü vatandaşımızın kızı aynı ağrıları tekrar çekmeye başlıyor. Bu sefer kızını Bozüyük devlet hastanesi üroloji servisine götürüyor. Burada yapılan tetkiklerden kızın böbreğinde alındı denilen taşın yerli yerinde durduğu gözüküyor.

Bu duruma öfkelenen baba Eskişehir’deki özel hastaneye gidip yaşadıkları olayı, ameliyatı yapan doktora anlatıyor. Durumu kabul etmeyen doktor hastane rontgeninden tekrar filim istiyor.. ve sonuç. Taş yerinde duruyor. Doktor ise bir yanlışlık olmuştur, fark edilmemiştir diye işi sulandırmaya çalışıyor. Tekrar ameliyat yapalım diyen doktorun teklifini kabul etmeyen baba hakkını yasal süreçte arayacak.

Biz bu haberi mağdur babanın ağzından çıktığı şekilde yazdık. Yakın zamanda bu haber daha detaylı bir şekilde raporları ile birlikte tekrar yapılacak. Bizi takip etmeye devam edin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!