ALEYHİMİZDE AÇIKLAMA YAPAN SENDİKA PARA SENDİKASIDIR

featured

Bozüyük Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imza töreninin ardından Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun ve Eskişehir-Bilecik-Sakarya Şube Başkanı Hayri Türbe Bozüyük Belediyesi önünde yaptıkları açıklamada;

“Türkiye KAMU-SEN yıllardır memurun hak arama mücadelesi için meydanlara inmiş, 400 bin kişi ile beraber Sıhhiye Meydanı’nda memurun hakkı için mücadele etmiştir. Bu doğrultuda gerektiği zaman açlık grevleri yapmıştır. Geçtiğimiz günlerde aleyhimize açıklama yapan sendika para sendikasıdır, memuru masada satan sendikadır. Enflasyon %20’leri aşmışken, gıdanın enflasyon oranı %29’u aşmışken ve memurun maaşı %30 erimişken bu sendika emekçileri masada satmış bir sendikadır. Bugün çeşitli açıklamalarda bulunan sendikacılar, bizler açlık grevleri yaparken siz neredeydiniz? Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yapan sendika, bizlerin uğraşları sonucunda Danıştay 11. Mahkemesi tarafından verilen “Memurun Dayanışma Aidatı” adı altında ücret kesilemez kararına rağmen bu ücreti almaya devam eden bir sendikadır. Memurumuz kimin ne için neler yaptığını çok iyi bilmektedir” dedi ve basın mensuplarına teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!