Alevli kahve ile yakıp Yaz yağmuru ile soğutuyor

featured

Bilecik ilinin Bozüyük ilçesinde hizmet sunan Cafe Onbirbuçuk gün geçmiyor ki farklı konseptleri ile dikkat çekiyor. Bunlardan biri olan alevli kahve en çok dikkati çeken içeceklerin başında geliyor. Türk kahvesi, gitgide popülaritesi artan bir içecek olması ve Türk kahvesine olan ilginin artmasıyla değişik sunum fikirleri ortaya çıkartan Cafe Onbirbuçuk, bu sunumlardan biri olan ve muhteşem bir görüntü oluşturan Alevli Türk Kahvesi Sunumu, dikkatleri üzerine çekmekte ve “bir daha, bir daha” dedirten iddialı sunumların başında gelmektedir.

Müşterilerini Alevli kahve ile yakan sonrasında Yaz yağmuru ismi verdikleri alkolsüz kokteyl ile buzzz gibi serinleten kafeterya, içecek konseptinde yer alan soğuk kokteylerede farklı isimler verip müşterilerinin dikkatini çekmektedirler. Bu içeceklerin başında Yaz yağmuru, Bozüyük esintisi, meltem rüzgarı ve renkli görselleri ile İtalyan Soda başı çekmektedir.

Kafeterya sahibi olan Nevin Hanım yaptığı açıklamada ” Bizim Eskişehir’den ” kafe sektörü olarak neyimiz eksik” sloganı ile yola çıkarak kafeteryamızı gün geçtikçe hem daha ucuza, hemde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her geçen gün ürün yelpazemizi geliştiriyoruz. Özellikle Bozüyük’lü gençlerimizin bütçesini düşünerekten fiyatlarımız makul seviyelerde” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!