Aksu, ziyaretlerini sürdürüyor

featured

CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Mustafa Aksu, Eğitim-İş Sendikasına ziyaret etti.

Ziyarette, Mustafa Aksu ile birlikte önceki dönem İlçe Başkanı Şerife Demirbağlar,önceki dönem  İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vural Yüksel’ de yer aldı.

 

EĞİTİM-İŞ Bozüyük İlçe Başkanı Semah Açıkel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği açıklamasında; “Yeni ofisimizde bizleri ilk ziyaret eden siz oldunuz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ziyaret kurucularımızla her konuda istişare etmek, bizler için çok faydalı olacaktır. Sizler Sendikamızın temelini attınız, bizler de büyütmeye çalışıyoruz. Maya tuttu. Şu anda Türkiye genelinde yüz bin üye sayısını aştık. Eğitim ve bilim işgörenlerinin hak ve çıkarları için mücadeleye devam ediyoruz.” dedi.

EĞTİM-İŞ Sendikası Kurucularından ve Kurucu MYK Üyesi Mustafa Aksu’da; “Kurucusu olmaktan ve Kurucu Merkez Yönetim Kurulunda görev almaktan onur duyduğum EĞİTİM-İŞ Sendikamızın ülkemizde olduğu gibi Bozüyük ilçemizde de büyümesinden büyük bir sevinç duyuyorum. EĞİTİM-İŞ eğitim ve bilim işgörenlerimizin umudu, Cumhuriyetimizin ve milletimizin aydınlık geleceğinin sigortasıdır. Yeni yerinizde ve yenilenmiş Yönetim Kurulunuza başarılar diliyorum.” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!