Ağızdaki yaralardan 1 saat içerisinde kurtulmak mümkün !

Ağızda meydana gelen aft yaraları kişiye oldukça rahatsızlık veren bir durumdur. Ağızda meydana gelen aft yaraları yemek yerken veya sıcak bir şey içerken oldukça acılı bir durum meydana getirebilir. Çoğu kişinin yaşam kalitesini etkileyen bu durumdan kurtulmak mümkün. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmamak için aft yaralarını 1 saat içerisinde geçiren yöntemi deneyebilirsiniz.Peki aft yarası nasıl geçer? Aft yarasından kurtulmanın yolları nelerdir? İşte aft yarasını 1 saat içinde yok eden mucizevi yöntem...

featured

Ağız içinde oluşan aft’lar için gargara yapabileceğiniz bir karışımı hazırlamalısınız. Bunun için sumak’tan faydalanabilir ve böylece aft oluşumuna ne iyi gelir sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, sumak ile hazırlayacağınız kaynamış suyu gargara yapmak olacaktır.

İŞTE AFT YARASINDAN 1 SAAT İÇERİSİNDE KURTARACAK YÖNTEM

Malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı sumak
  • 1 bardak su
  • HAZIRLANIŞI

    Bir kabın içerisine vermiş olduğumuz iki malzemeyi koyun ve kaynatın. Sonrasında gargara yaparak diş etlerinize de ağızdaki aft yaralarına da faydalı olan bir karışımı elde edebilirsiniz.

    Not:Bir alternatif tıp yöntemini uygulamadan önce herhangi bir yan etki ve alerjiye karşı doktorunuza danışınız.

    İLGİLİ HABER:
    AFT NEDEN ÇIKAR? AFT KAÇ GÜNDE GEÇER?

    antivirüs lisansları

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Giriş Yap

    Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!