19 .İstanbul Gastrofest Gastronomi Festivalinde Selahattin Şeker MTAL. okulundan büyük başarı

featured

İstanbul’da yapılan 19. Gastrofest Gastronomi Festivalinde Ferdi Yarışmalarda Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden 11 Yiyecek Sınıfı Öğrencisi Yusuf Bayar Balık Tabağı Dalında ikinci, 11 Yiyecek Sınıfı Öğrencisi Fatümatüz Zehra Kartal Et Tabağı Dalında ikinci oldular.

Takım Yarışmalarında ise 11 Yiyecek Sınıfı Öğrencilerinden Azranur Can, Arda Yavaş ve Akif Anıl Nehir’den oluşan Okul Takımı Geleneksel Türk Mutfağı Dalında ikinci oldular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir: “İstanbul’da yapılan 19. Gastrofest Gastronomi Festivalinde Ferdi ve Takım Yarışmalarına katılan ve hünerlerini sergileyen Bozüyük Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizi gönülden kutluyorum.

Öğrencilerimizi yetiştiren idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu dereceler okulumuzun daha büyük ve güzel başarılar elde edeceğinin habercisi olur inşallah.” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!